U bepaalt, wij geven richting
 
 


Wie zijn wij?

Na jarenlang in het beroepenveld werkzaam te zijn geweest, is Frank Bekkers in 2018 gestart met Duit Accountants en Adviseurs. Zijn expertise en brede ervaring met het MKB heeft veel grote en kleine ondernemers de afgelopen jaren een stap verder geholpen in de bedrijfsvoering. Onder meer met het begeleiden van (her)financieringen, rendementsverbetering, bedrijfsopvolging, aan- en verkoop van ondernemingen en tussentijdse rapportages. En natuurlijk de jaarcijfers en aangiften van de inkomsten- en vennootschapsbelasting.

 

Daarnaast werkt Duit Accountants en Adviseurs samen met enkele andere partijen om u optimaal te helpen met uw vraagstukken die bij uw specifieke situatie horen.

 

Frank Bekkers is als econoom afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en heeft de opleiding tot Accountant Administratieconsulent afgerond. In zijn 25-jarige beroepspraktijk heeft hij bij diverse grote ondernemingen en accountantskantoren in de regio gewerkt.

Frank: “Met mensen samenzijn, een kop koffie erbij, stevig doorwerken en vooruit willen komen, daar krijg ik energie van. Vooral als ik zie dat mijn klant met mijn expertise verder kan gaan met de onderneming. Daar groeien we allemaal van, daar doe ik het voor.”

 

Duit Accountants en Adviseurs is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA) en Auxlium Adviesgroep.