U bepaalt, wij geven richting
 
 


Onze diensten 

Bij Duit Accountants en Adviseurs kunt u terecht voor;

 

Accountancy

Advisering

Fiscaliteiten

Loonadminstratie

Interimdiensten

 

 

Accountancy

 

Duit Accountants en Adviseurs kan voor u de financiële administratie verzorgen. Op overzichtelijke wijze zorgen wij voor een heldere inzage in uw onderneming. Een gezonde financiële situatie is immers het hart van uw bedrijf.

 

Met het opstellen van de jaarcijfers kunnen wij samen met u de koers bepalen. En met deze gegevens kunnen wij u ook bedrijfseconomisch adviseren.

 

Door het opstellen van tussentijdse rapportages krijgt u snel en direct inzicht in de financiële status van uw onderneming. U ziet of uw onderneming gezond is of dat er direct sturing moet plaatsvinden. Duit helpt u met prognoses en resultaatanalyses.

 

 

Advisering

 

Een onderneming is een dynamisch systeem. Geen dag is hetzelfde, gelukkig maar. Maar als ondernemer heeft u niet altijd de tijd om overal ogen en oren te hebben. En heeft u misschien niet altijd in de gaten welke bedrijfsprocessen er plaatsvinden of aan gaan komen. Is er bijvoorbeeld sprake van groei, reorganisatie, herfinanciering, bedrijfsopvolging, stagnatie, fusie of een overname; allemaal situaties waarover Duit u kan adviseren.

 

Daarnaast kan Duit u adviseren bij aan- en verkoop van een onderneming. Daar komt veel bij kijken. Want naast zakelijke en privébelangen heeft u ook te maken met emotionele zaken. Duit kent deze menselijke aspecten en geeft daar ruimte aan.

 

 

Fiscaliteiten

 

Belasting betalen moeten we allemaal maar het liefst niet teveel. Zo steekt Duit ook in elkaar; betalen waar het moet maar besparen waar het kan. Een goed fiscaal inzicht en kennis van de wet- en regelgeving heeft Duit allemaal in huis.

 

Juridisch en fiscaal moet uw onderneming helemaal kloppen. Dat betekent soms een herstructurering van uw juridische opzet. Gericht op de toekomst. Duit Accountants & Adviseurs kan u deze situatie schetsen en voorlichten over de voor- en nadelen van deze aanpak.

 

 

Loonadministratie

 

Bij Duit Accountants & Adviseurs kunt u terecht voor de verwerking van uw loonadministratie. Het berekenen van bruto/nettoloon bijvoorbeeld. Maar ook de aangiften loonbelasting, de sociale verzekeringen en pensioenaangiften kan Duit voor u verzorgen. Het is een maandelijks terugkerend proces dat gedegen moet worden verwerkt om een betrouwbaar beeld te genereren van uw onderneming. Continuïteit en kwaliteit zijn daarbij belangrijk. Duit verzorgt onder andere ook de salarisstroken en – administratie, journaalposten en eindejaarsgegevens.

 

 

Interimdiensten

 

Soms gaat de groei van een onderneming te snel of is er sprake van mismanagement waardoor er moet worden ingegrepen, op operationeel en financieel vlak. Duit gaat samen met u of met uw (management)team op zoek naar de meest passende oplossing om de onderneming weer gezond en in het goede spoor te krijgen. Dat doen we door prioriteiten te stellen en financiële expertise in te schakelen.

 

Ook voor het vervangen van een werknemer tijdens zwangerschap of ziekte, kan Duit accountants en adviseurs u mogelijk voorzien van tijdelijke invulling van een functie.